Tuotteet

Graffetta Nero d’Avola
Tuottaja: 
Alue: 
Sicilia, Italia
Vuosikerta: 
2011
Rypälelajikkeet: 
Nero d’Avola
Alkoholi: 
13,5 %
Luonnehdinta: 

Intensiivinen syvä väri, tuoksussa kypsää tummaa marjaa ja nahkaisuutta. Viinin maussatummaa marjaa. Täyteläinen, silkkisen marjaisa maku jossa pehmeä jälkimaku.

Ruokasuositus: 
Viini sopii erinomaisesti lihaisien pastojen (bolognese!!), grillatun lihan ja puolikovien juustojen. Tarjoilulämpötila 16 astetta.
Muuta: 
Viinitarha sijaitse Noto Valleyssa, noin 150m korkeudella lähellä Nero d’ Avolan kaupunkia, joka on myös antanut nimensä rypäleelle. Viini käy säädetyssä lämpötilassa ( 28 astetta) n. 10-12 päivää, jonka jälkeen malolaktinen käyminen tapahtuu terästankeissa. Puolet viinistä kypsytetään 400 litran tammitynnyreissä ja puolet terästankissa. Sekoituksen jälkeen viini kypsyy vielä pulloissa 3kk ennen myyntiä.
Tuotenumero: 
gf1001
Tyyppi: